AlgemeenKort nieuws

ZorgThuis Campus Winschoten opent deuren voor mantelzorgers

- advertentie -

Winschoten – Op vrijdag 10 november open het ZorgTechnologiehuis Campus Winschoten aan de Blijhamsterstraat 11 haar deuren voor alle mantelzorgers en hu zorgvragers. De leerlingen van het vmbo hebben taarten gebakken en iedereen is welkom voor een kopje koffie met wat lekkers.

- advertentie -

Lees ook: Burgemeester Pieter Smit opent feestelijk het ZorgThuis Winschoten

Mbo-studenten gaan de straat op om het ZorgTechnologiehuis en de Mantelzorg-dag te promoten en bieden het publiek een verrassing aan. De plaatselijke middenstand heeft het ZorgTechnologiehuis gesponsord in de vorm van kleine kadootjes en heerlijke bonbons.

Iedereen is op 10 november welkom tussen 11.00 en 16.00 uur. Voor andere dagen kunt u kijken op www.zorgthuiswinschoten.nl

Foto: Zorgthuiswinschoten.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button