Algemeen

Doktersdienst Groningen sluit aan bij de nieuwbouw van het OZG

- advertentie -

Winschoten – Het Ommelander Ziekenhuis Groningen (OZG) bouwt een nieuw ziekenhuis in Scheemda. De ziekenhuislocatie in Winschoten zal medio 2018 sluiten. Doktersdienst Groningen sluit aan bij de nieuwbouwplannen van het Ommelander Ziekenhuis Groningen en verhuist zoals in 2015 bekend was samen met de huisartsenspoedpost in Winschoten mee naar de nieuwe locatie in Scheemda.

- advertentie -

Lees ook: Huisartsenpost Winschoten verhuist naar Scheemda

Spoedplein
De nieuwe huisartsenspoedpost in Scheemda maakt deel uit van het spoedplein en komt bij de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het ziekenhuis. De huisartsenspoedpost
en de SEH delen samen de wachtruimte. Bij binnenkomst tijdens de avond-, nacht- en weekenduren en tijdens feestdagen wordt u eerst gezien door de triagist (doktersassistent) van Doktersdiens Groningen.

Heeft u een afspraak met de SEH? In dat geval wordt u gelijk doorverwezen. Doordat de huisartsenspoedpost van Doktersdienst Groningen en de SEH nu fysiek naast elkaar zitten wordt het samenwerken gemakkelijker. Medio 2018 zal de nieuwe huisartsenspoedpost in het Ommelander Ziekenhuis Groningen worden geopend.

Werkwijze Doktersdienst Groningen
De werkwijze van Doktersdienst Groningen verandert niet. Heeft u ’s avonds, ’s nachts, in het weekend of tijdens feestdagen met spoed een huisarts nodig? Kan deze hulp niet wachten tot het eerstvolgende spreekuur van uw eigen huisarts? Bel dan de huisartsenspoedpost van Doktersdienst Groningen via 0900-9229.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button