Algemeen

10de Allerzielen Herdenking in Winschoten op 5 november

- advertentie -

Winschoten – Voor de 10de keer zal Stichting TrOost Groningen op zondagavond 5 november a.s. een Allerzielenherdenking organiseren op de begraafplaats Acacialaan en op het terrein van uitvaartcentrum Oost Groningen. Iedereen die haar/zijn overledene wil herdenken ongeacht waar deze is begraven, bijgezet of uitgestrooid, is van harte welkom.

- advertentie -

Beide terreinen zullen weer sfeervol verlicht worden met 1000-den waxinelichtjes, vuurschalen en passend theaterlicht. Er zijn meerdere speciaal ingerichte plekken, aangegeven met een witte verlichte paraplu,  waar een ieder op eigen wijze zijn dierbaren kan gedenken.

Lees ook: Sfeervolle herdenkingen tijdens 9e Allerzielen Winschoten

De organisatie ligt bij Alberta Kuil (www.troostenmeer.nu)  en Ank Witteveen die worden bijgestaan door vele vrijwilligers. Vele sponsoren uit de regio en dit jaar ook uit het land dragen Allerzielen in Winschoten een warm hart toe in de vorm van een dienst of een financiële bijdrage.

Deze 10de Allerzielen wil de organisatie een extra bijzonder herdenkmoment creëren. Namens Stichting TrOost Groningen nodigen wij u uit om op deze bijzondere avond een glazen bloemetje te plakken op één van de twee mozaïekbanken waarmee wij samen met u twee TrOostbanken willen realiseren voor beide bovengenoemde terreinen.

Voor iedereen die deze terreinen bezoekt creëren wij het gehele jaar door een prachtige vormgegeven bank om op plaats te nemen, te herdenken en zich gesteund te voelen.

De banken zijn afgelopen periode door vrijwilligers beplakt met mozaïeksteentjes onder leiding van Liesbeth Peeters en Ronald Raaymakers van Bureau het Wilde Oosten (www.socialsofa-oldambt.nl) . Deze kunstenaars hebben de bank ontworpen en onder hun bezielende leiding zijn deze TrOostbanken tot stand gekomen.

Foto: Anita Meis/ OldambtNu.nl (archief)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button