AlgemeenKort nieuws

Vrijwilligers en professionals aan de slag in bos Houwingaham

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Afgelopen zaterdag was het dan zover ‘Natuurwerkdag’ in Bos op Houwingaham. Ondanks dat er verschillende keren een oproep in verschillende media is geplaatst hebben maar twee vrijwilligers (naast de twee vaste vrijwilligers) zich aangemeld om een paar uurtjes mee te helpen met nieuwe aanplant.

- advertentie -

Het is een gezamenlijk project van onder andere Landschapsbeheer en Staatsbosbeheer met als titel ‘Eindeloze Horizon’. In het Bos op Houwingaham is men begonnen om de zichtlijnen beter uit te laten komen en nu is er ruimte ontstaan voor een grotere variatie aan planten. Dit bos is ongeveer 100 hectare groot en is ontworpen door landschapsarchitect Wim Boetze en de eerste aanplant is in 1998 geweest; het is dus nog een heel jong bos.

Foto: BNSNieuws.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button