AlgemeenGemeentePolitiek

In debat met de politiek op 15 november in De Tramwerkplaats te Winschoten

- advertentie -

Winschoten – In maart van 2018 mogen we alweer naar de stembus. Dit keer op 21 maart voor de gemeenteraadsverkiezingen. Politiek Oldambt komt in beweging en de inwoners snakken naar informatie en standpunten van de verschillende politieke partijen. Tijd dus om elkaar te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan.

- advertentie -

‘Speeddaten’ en in debat
De dorps- en wijkplatforms in Oldambt hebben het initiatief genomen en organiseren, in samenwerking met de gemeente, op 15 november een debatavond met de politieke partijen. Die avond kunnen belangstellenden ‘speeddaten’ met vertegenwoordigers van de politieke partijen. Daarna gaan vertegenwoordigers van dorpen en wijken en politieke partijen met elkaar in debat aan de hand van prikkelende stellingen. Dit alles onder leiding van gespreksleider Marcel Nieuwenweg, presentator van RTV Noord.

Locatie
De locatie van In debat met de politiek is De Tramwerkplaats in Winschoten. De deuren zijn er open vanaf 18.30 uur. De aanvang is 19.00 uur. De avond eindigt omstreeks 22.00 uur.

Foto: Jeroen Bos/ Oldambtnu.nl (archief)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button