Algemeen

Politie pakt drie mensen op tijdens Adrillen

- advertentie -

Winschoten – Voor de politie is de Adrillennacht in Winschoten redelijk gemoedelijk verlopen. Een 19-jarige in Duitsland wonende Nederlander bracht een deel van de avond op het politiebureau door omdat hij afgelopen maandagavond bij het busstation met een balletjespistool aan het schieten was.

- advertentie -

lees ook: 19-Jarige jongen opgepakt met nepwapen in Winschoten

Mishandeling
Later op de avond werd een 18-jarige Winschoter op het Burgemeester Schönfeldplein gearresteerd omdat hij zijn vriendin zou hebben geslagen. De jongeman was na de vermeende mishandeling weggerend waarna hij op het Schönfeldplein door een aantal anderen werd achterhaald.

Dronken man valt agent aan
Een 21-jarige Winschoter werd in de boeien geslagen nadat hij op het Marktplein dronken uit een café was gezet. De man haalde uit naar een politieman toen agenten probeerden hem ervan te overtuigen dat het verstandiger was om naar huis te gaan. De Winschoter verzette zich hevig maar legde het af tegen de politiemensen en werd het politiebusje in gedragen.

Wildplassen
Zeven feestgangers gingen met een bekeuring op zak naar huis omdat ze tegen gevels of in steegjes stonden te plassen. Bij een alcoholcontrole vielen van de 260 gecontroleerde bestuurders er twee door de mand. Een had eveneens geen rijbewijs.

Lees ook: Politie pakt twee drankrijders tijdens alcoholcontrole

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button