AlgemeenSport

Meerdere voetbalvelden Oldambt vernield door zandbedrijf

- advertentie -

Oldambt – Afgelopen week zijn meerdere voetbalvelden in het Oldambt vernield door een zanbedrijf die met te zwaar materieel op te natte voetbalvelden is gereden. De voetbalvelden van WVV Winschoten, BNC Finsterwolde, THOS Beerta en V.V. Nieuweschans zijn vernield.

- advertentie -

Geluk
De voetbal vereniging van Drieborg had meer “geluk”, een vrijwilliger was op het moment dat het zandbedrijf langs kwam aanwezig op het sportpark en heeft ze weggestuurd. Voorzitter Jan Bakker is daar erg blij om verteld hij tegenover Rtv Noord.

De gemeente Oldambt heeft meteen actie ondernomen en de velden hersteld. Als er meer verenigingen zich melden bij de gemeente dan wordt ook bij die verenigingen de schade hersteld.

Foto: Gerrie de Groot/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button