Algemeen

Nomineer je favoriete bedrijf voor de Ondernemersprijs Oost-Groningen!

- advertentie -

Oost Groningen – Sinds dinsdag 7 november zijn de digitale ‘stembussen’ geopend en kunnen bedrijven uit de regio worden genomineerd voor de Ondernemersprijs Oost-Groningen. U kunt uw eigen onderneming of een ander bedrijf nomineren via de website www.ondernemersprijsoostgroningen.nl. Dit kan tot 2 december 2017.

- advertentie -

Jury
Een deskundige jury beoordeelt de nominaties en kiest drie finalisten. Deze drie finalisten presenteren hun bedrijf tijdens het jurybezoek. De jurybeoordeling vindt plaats aan de hand van drie thema’s: maatschappij & omgeving, innovatie & onderscheid en economie & werkgelegenheid.

De winnaar ontvangt de bronzen award ‘De Gouden Toekomst’, die op 14 februari 2018 in Cultuurhuis De Klinker in Winschoten wordt uitgereikt.

Feestelijke start nominatieperiode
De start van de nominatieperiode voor de Ondernemersprijs Oost-Groningen vond plaats tijdens de Noordelijke Promotiedagen in MartiniPlaza in Groningen. Wethouder Laura Broekhuizen gaf hier, samen met René Luinstra, voorzitter van de Ondernemerskring Oost-Groningen, het startsein voor de nominatieperiode.

Foto:  Maurits Peerbolte

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button