AlgemeenSport

Damclub Winschoten pakt dubbel op massadamkamp

- advertentie -

Winschoten/ Oude Pekela – Dinsdagavond 7 november luidde de Oost Groninger Dambond (OGD) in MFC “De Binding” het nieuwe damseizoen in. Hiervoor werden alle aangesloten damverenigingen uitgenodigd te weten: DVK Groningen, Veendam, Pekela, Meeden, Rhederweg en Winschoten.

- advertentie -

Onder een speeltempo van 50 zetten in 1½ uur, werden de teamleden van de vier- en vijftallen door competitieleider Bé Brakels, gekoppeld aan een speler van een ander team. Kampioen werd Winschoten 1 dat bestond uit Jakob Pronk, Henk Prak, Gerco Lubberink en Geert Lubberink.

Bij de beginnende dammers pakte Winschoten 1 eveneens de titel. Dit team werd gevormd door Richard de Rooy, Chanella Huft, Evert van Leeuwen en Anke Sijbesma.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button