AlgemeenOp stap

Open dag bij Jimmy’s Oldambt vanwege eenjarig bestaan

- advertentie -

Winschoten – Jimmy’s Oldambt bestaat 1 jaar en dat vieren ze met een open dag samen met de andere organisaties die ook in de oude bieb zijn gevestigd; Cultuurhistorisch Centrum, Samen Alsahaba en Oud Winschoten.
Benieuwd wat er allemaal gebeurt in de oude bieb? Altijd al even bij de moskee binnen willen kijken? Nieuwsgierig naar het verleden van Winschoten of naar de jeugd in de gemeente? Op 17 november gaan de deuren open tussen 15.00-19.00 voor iedereen die wil komen kijken.

- advertentie -

Jimmy’s Oldambt
Op 27 oktober 2016 werd Jimmy’s Oldambt feestelijk geopend door wethouder Bard Boon. Jimmy’s is de plek waar jongeren tussen de 12-27 jaar naartoe kunnen voor al hun vragen, problemen, plannen en ideeën. Je kan bij Jimmy’s aan je doelen werken en daarbij ondersteuning krijgen van het team van Jimmy’s dat bijna volledig uit jongeren bestaat. Ook is er ruimte voor jongeren om te organiseren wat ze willen, zoals een game avond, workshops of een activiteit waar zij behoefte aan hebben. Bij Jimmy’s kijken we naar de talenten van jongeren en ondersteunen we hun bij het ontwikkelen van hun talenten.

Kom tijdens de open dag naar de workshop sushi maken, of hoepelen. Neem je kans op het open podium, ga op de foto in de Jimmy’s photobooth of doe mee met de Jimmy’s quiz! Er is van alles te doen en te bekijken!

Cultuurhistorisch Centrum
In het kader van de tentoonstelling Oldambtster Vrouwen organiseert het CHC een inzameling van spullen voor de tweedehands winkel van Terre des Hommes in Groningen. Je kan op verschillende manieren kennis maken met het werk van Terre des Hommes. Kijk op historischcentrumoldambt.nl welke spullen nodig zijn.

Samen Alsahaba
Kom luisteren naar de dienst in de moskee, kom kijken en ga in gesprek met de imam.

Oud Winschoten
Iedereen die belangstelling heeft voor de historie van Winschoten kan komen genieten van de schat aan spullen uit het rijke verleden van Winschoten

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button