AlgemeenCultuur

Alloway in Concert Volume 5 in de Harbour Jazz Club

- advertentie -

Winschoten – Volgend jaar op zaterdag 7 april 2018 zal er in de Harbour Jazz Club (voorheen de Tramwerkplaats) een groot muzikaal evenement plaatsvinden met de Winschoter band Alloway.

- advertentie -

Talenten
De avond wordt muzikaal ondersteund door talenten bekend van shows zoals The Voice of Holland en de Beste Singer/Songwriters van Nederland. Onder andere Thijs Pot onder begeleiding van Jasper Stuut, Kira Dekker, Lars Koehoorn en DJ Quinto zullen samen met Alloway de Harbour Jazz Club omdopen tot een muzikale poptempel!

Goed om te weten is dat er een totaal nieuw repertoire van de Winschoter band ten gehore wordt gebracht en de show wordt ondersteund door een geweldige visuele show! Hits van toen en nu met maar één doelstelling: voetjes van de vloer en het gas erop! Als er een feest is in de regio die je zeker niet mag missen dan is het deze show wel!

Tickets
Tickets zijn te verkrijgen via alle bandleden en bij de Harbour Jazz Club, deze kosten 10,- in de voorverkoop. De deuren zullen om 20:00 uur open gaan! Houd de website en de Facebookpagina van Alloway in de gaten voor meer informatie! Check www.alloway.nl!

Foto: Annemieke Klijnstra

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button