AlgemeenRegionaal nieuws

Aankomend weekend geen treinverkeer wegens werkzaamheden

- advertentie -

Winschoten – In het weekend van 18 en 19 november rijden er geen treinen tussen Groningen-Weener en Groningen-Veendam in verband met werkzaamheden aan het spoor. Arriva zet bussen in om reizigers te vervoeren.

- advertentie -

Inchecken
Om gebruik te maken van de vervangende bussen hebben reizigers een geldig vervoerbewijs nodig zoals een OV-chipkaart. Hiermee dien je te zijn ingecheckt bij het betreffende station. Het is vanwege de inrichting van de bus niet mogelijk een fiets mee te nemen.

Reistijd
Afhankelijk van de bestemming kan de busreis tot 45 minuten langer duren dan de reguliere treinreis. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling kunnen reizigers raadplegen via arriva.nl/groningen.

Rolstoel
Reizigers die vanwege een lichamelijke beperking met een rolstoel reizen, kunnen hun reis vooraf kenbaar maken bij de klantenservice van Arriva via 0900 2022022. Er wordt dan voor een rolstoeltoegankelijke taxi gezorgd.

Foto: 112Midden-Groningen.nl (archief)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button