Algemeen

Janssens flink in de prijzen gevallen bij de BakkersVakWedstrijden

- advertentie -

Winschoten – Sander Jan Janssens kan zijn geluk niet op. De bakker van bakkerij Scholtens heeft maar liefst zeven prijzen gewonnen. Met deze prestatie noteerde hij de zesde(!) plek in de top tien van de beste bakkers van Nederland.

- advertentie -

Op 8 november 2017 werden de BakkersVakWedstrijden in Drachten gehouden. Het is een wedstrijd waarvoor alle bakkers in Nederland zich in kunnen schrijven in productklassen die zij zelf kiezen. Sander Jan haalde een derde prijs met zijn suikerbrood, volkorenbrood, roggebrood en meergranen kleinbrood. De uitblinkers dit jaar waren zijn drie tweede prijzen voor zijn Groninger koek, gevuld speculaas en meergranenbol.

Geweldige ervaring
Janssens doet ieder jaar mee met deze vakwedstrijd, omdat hij zichzelf graag wil verbeteren en zich wil meten met vakbroeders. Sander Jan: ”Ik kon de bekers bijna niet dragen! Echt super dat mijn deelname zo succesvol was dit jaar. Natuurlijk doe ik extra mijn best voor deze wedstrijd maar we zijn in de bakkerij iedere dag met goede kwaliteit bezig. Ik vind het een prachtige beloning en volgend jaar ga ik weer meedoen.

Trots
Wim Scholtens, eigenaar van Echte Bakker Scholtens, is erg trots op zijn bakker. Wim Scholtens: “Sander Jan werkt hier nu al twaalf jaar en we zien hem telkens beter worden. Hij is gemotiveerd en neemt veel eigen initiatief, bijvoorbeeld om mee te doen aan deze vakwedstrijd. De bekroning met deze zeven prijzen geeft aan dat de kwaliteit meer dan in orde is en dat willen we als Echte Bakker natuurlijk garanderen.”

Feest in de winkels
Deze overwinning wil Echte Bakker Scholtens natuurlijk vieren met haar klanten! “Iedereen mag de prijswinnende producten komen proeven,” zegt Wim, ook hebben we deze in de aanbieding: Suikerbrood voor 2 euro en ook de ontbijtkoek 2 euro!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button