AlgemeenOp stap

Wil jij een rol spelen in de Slag bij Heiligerlee 2018?

- advertentie -

Heiligerlee – Wil jij een rol spelen in de Slag bij Heiligerlee 2018? Dat kan. Op 23 mei 2018 is het 450 jaar geleden dat de Slag plaatsvond. Dat wil Stichting de 2 Lee’s niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom worden er in die week veel activiteiten georganiseerd.

- advertentie -

Zo komen er honderden re-enactors uit de hele wereld die hun kampement hier gaan opslaan en de Slag gaan naspelen. Ook organiseert Stichting de 2 Lee’s een Historisch Festival waar de ambachten en gewoontes en gebruiken uit die tijd worden weergegeven. Tevens is er een muziektheaterstuk geschreven dat een aantal keren opgevoerd gaat worden.

Stichting de 2 Lee’s zoekt voor al deze activiteiten vrijwilligers die gaan meehelpen of meespelen.

Er zijn mensen nodig voor de facilitaire dienst, catering, kleding maken enzovoort maar voor het theaterstuk zijn ook nog spelers, zangers, dansers en figuranten nodig. En niet te vergeten de decorbouwers.

Lijkt het jou leuk om onderdeel te zijn van dit evenement? Kom dan op één van de informatieavonden die worden georganiseerd en laat weten wat je kunt.

De info-avonden zijn op: dinsdag 21 november aanstaande om 19.30 uur in Brasserie Slag bij Heiligerlee en op donderdag 23 november, ook om 19.30 in dorpshuis de Tille  in Westerlee.

Om alvast in de sfeer te komen, hieronder de foto’s van Marcel Lameijer van de vorige editie.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button