AlgemeenGemeenteKort nieuws

Scheepvaartbericht: stremming Termunterzijldiep tot 15 april 2018

- advertentie -

Scheemda – Van maandag 20 november 2017 tot 15 april 2018 is de Tichelwaarksdraai, de toegangsbrug naar Lesterhuis, gestremd voor scheepvaartverkeer. De brug licht niet goed op, waardoor het bewegingsmechanisme onder de brug gereviseerd moet worden. De brug wordt hiervoor op blokken gelegd.

- advertentie -

Zwaagsterbugklap
Van maandag 13 november tot en met vrijdag 15 december is het Termunterzijldiep ter hoogte van de Zwaagsterklapbrug in Scheemda (Zwaagsterweg richting Scheemderzwaag) gestremd voor het scheepvaartverkeer.

De brug is gedurende deze periode niet bedienbaar in verband met  noodzakelijk onderhoud aan het bewegingswerk.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button