AlgemeenRegionaal nieuws

10 December nieuwe dienstregeling openbaar vervoer

- advertentie -

Winschoten – Met ingang van zondag 10 december geldt er een nieuwe dienstregeling voor het bus- en treinvervoer in de provincies Friesland en Groningen. Dit houdt in dat sommige lijnen gewijzigde vertrektijden hebben of een andere route rijden.

- advertentie -

De dienstregeling is in samenwerking met de provincies Friesland en Groningen tot stand gekomen. Het Rocov – de reizigersorganisatie – heeft advies over de dienstregeling uitgebracht. Ook gemeenten hebben hun inbreng gehad.

Treinverkeer
De treinen naar Weener vertrekken met ingang van de nieuwe dienstregeling nu ’s avonds en op zondag ook, net als overdag, om –.53 uur vanuit Groningen.

Meer informatie en alle wijzigingen zijn te vinden op www.arriva.nl/dienstregeling.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button