AlgemeenKort nieuws

Baby- en Dreumescafé in Bibliotheek Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Maandag 11 december vindt er in Bibliotheek Winschoten om 9.30 uur een Baby- en Dreumescafé plaats. Het thema is deze keer: muziek.

- advertentie -

Jonge kinderen kunnen intens genieten van muziek en muzikale spelletjes. Ze zijn vol aandacht bij het horen van geluiden, liedjes, muziek en instrumenten. Greet Polman van Muziek op Schoot laat zien en horen hoe leuk spelen met geluiden en muziek is.
Daarnaast zijn Maud Smeets van PrengerHoekman, Emme Beije van het Consultatiebureau en Anja Korteweg van Logopedie Oldambt aanwezig voor vragen over motoriek, opvoeding en spraak.

In het Baby- en Dreumescafé kunnen aanwezigen ervaringen uitwisselen of in gesprek gaan met deskundigen van het consultatiebureau, logopedie en kinderfysiotherapie. De toegang is gratis. Maandag 11 december  start het Baby- en Dreumescafé in Bibliotheek Winschoten om 9.30 uur.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button