Algemeen

FIFA18 Toernooi bij jongerencentrum ‘t Spoor

- advertentie -

Winschoten – Woensdagavond organiseerde jongerencentrum ’t Spoor in Winschoten samen met Gameshop R&M een FIFA18 toernooi. Zo’n twintig jongeren gingen met elkaar de strijd aan. Dit leverde veel gespannen gezichten en zweethandjes op.

- advertentie -

De winnaars van het toernooi gingen met een mooie prijs naar huis. Naast FIFA18 lieten de aanwezige dames hun dansmoves zien met de game Just Dance.

Er was ook nog tijd voor een felicitatie, Gameshop R&M zit namelijk 1 jaar in Winschoten. Eigenaren Ray en Merlijn zijn naast hun werkzaamheden in de gameshop ook druk met het neerzetten van dergelijke events, boekingen gaan ontzettend hard.

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button