AlgemeenOp stap

SamenLoop voor Hoop Oldambt organiseert Kerstmarkt

- advertentie -

Winschoten – Op vrijdag 15 december organiseert de SamenLoop voor Hoop Oldambt een kerstmarkt van 17.00 tot 21.00 uur in de Twee Oldambten in Oostwold. Een markt die in teken staat van het goede doel, het Kankerfonds.

- advertentie -

Accessoires, lekkernijen en een dansoptreden
‘De kerstmarkt is een markt waar de deelnemende teams aan de Samenloop voor Hoop Oldambt op 2 en 3 juni hun producten aanbieden. En dit is divers. Van lekkernijen tot aan kerstaccessoires. Sommige spullen zijn ook handgemaakt en dat maakt het extra bijzonder’, vertelt Yvonne Tuin van de organisatie SamenLoop voor Hoop. ‘F2 Dance Company uit Winschoten is één van de deelnemende teams en verzorgt een spetterend dansoptreden tijdens de kerstmarkt.’

Acties
18 teams nemen deel aan de kerstmarkt en ze zijn al druk bezig met de voorbereidingen. ‘Het is geweldig om de teams te volgen. Ze zijn onder andere bezig met het maken van prachtige kerstdecoraties. Ik ben dan ook erg benieuwd hoe alles straks samenvalt op de kerstmarkt’, vertelt Yvonne enthousiast. ‘De mooie decoraties van de deelnemende teams, de entourage in kerstsfeer, we krijgen zelfs bezoek van de kerstman! En natuurlijk denken we ook aan de inwendige mens. Glühwein, marshmallows en nog veel meer. De accommodatie wordt gratis beschikbaar gesteld voor de SamenLoop voor Hoop Oldambt. Een groot dank je wel aan Anja en Reint van de Twee Oldambten voor het beschikbaar stellen van hun accommodatie!’

Zet het in je agenda!
De kerstmarkt vindt plaats op vrijdag 15 december van 17.00 tot 21.00 uur in de Twee Oldambten, Klinkerstraat 1 (9682 RB) in Oostwold. We hopen jullie daar te ontmoeten.

Meer weten over de Samenloop voor Hoop Oldambt of over de acties die de teams organiseren? Check onze website www.samenloopvoorhoop.nl/oldambt of volg ons op Facebook SLVHOldambt.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button