AlgemeenOp stap

Top 2000 Stembus in Winschoten met optreden van TOOSST

- advertentie -

Winschoten – Voor de 19e keer luidt NPO Radio 2 het jaar uit met de Top 2000. Een onderdeel van de geliefde traditie is het invullen van de Top 2000 stemlijst. Welke artiesten en nummers mogen echt niet ontbreken in de lijst? Op de website staat een keuzelijst met duizenden liedjes, maar er kunnen uiteraard ook vrije keuzes worden toegevoegd aan de lijst.

- advertentie -

Stembus
Tijdens de Top 2000 Stemweek rijdt de Stembus door heel Nederland om de stemlijsten op te halen. Op 1 november werd Alexandra Hartog uit Winschoten verrast door een telefoontje van NPO Radio 2. Ze mocht in 30 seconden vertellen waarom de Stembus van de Top 2000 in Winschoten zou moeten komen. Gerard Ekdom gaf de jarige Alexandra een heel leuk verjaardagscadeau door toe te zeggen dat de Stembus naar Winschoten zou komen!

TOOSST
Tijdens de uitzending zaterdagmiddag speelde TOOSST diverse nummers uit de lijst. Ook Lars Koehoorn verzorgde een optreden. Er waren flink wat mensen die de kou trotseerden en even tussen de Hema en The Read Shop kwamen kijken. Omstreeks 16.00 uur maakte loco burgemeester Laura Broekhuizen de Top 5 van Winschoten bekend.

Top 5 van Winschoten
1 Hotel California – Eagles
2 Bohemian Rhapsody – Queen
3 Avond – Boudewijn de Groot
4 Stairway to heaven – Led Zeppelin
5 Perfect – Ed Sheeran

Op 28 december is in de Klinker de theatervoorstelling TOOSST 2000 a GoGo te zien, voor de try-out van deze voorstelling op de 27e zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Foto’s: Marcel Lameijer & Margreet Leeuwerik/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button