Algemeen

Vijfjarig jubileum Roggeveld Fietsen in Scheemda uitbundig gevierd

- advertentie -

Scheemda – Roggeveld Fietsen in Scheemda heeft vandaag het vijfjarig jubileum uitbundig gevierd. Burgemeester Pieter Smit en wethouder Laura Broekhuizen waren aanwezig om de officiële opening te verrichtten van de festiviteiten. Samen met winkeleigenaar Johan Roggeveld en zijn vrouw Petra gaven zij met een druk op de knop het startsein voor de festiviteiten.

- advertentie -

Na dit officiële moment werden ter ere van dit jubileum door middel van een trekking ook de winnaars van de speciale actie van Roggeveld Fietsen bekend gemaakt. De prijswinnaars kregen een deel van hun aankoopbedrag van de fiets die ze dit jaar bij Roggeveld Fietsen gekocht hebben terug. De nummer drie kon rekenen op 10 % van het aankoopbedrag, nummer twee op 20 % en de nummer één  kreeg het totale aankoopbedrag terug.

De band PuurNL zorgde voor muzikale begeleiding en liet de ongeveer 200 bezoekers genieten van de ene na de andere Nederlandse hit. Daarnaast waren er ook nog enkele zwarte pieten en voor de kinderen stond er een springkussen. Vanwege de snijdende kou werd er voor het publiek warme chocolademelk geserveerd, zodat men lekker op kon warmen.

Roggeveld Fietsen wilde met dit evenement tevens de inwoners van Scheemda bedanken dat zij inmiddels al vijf jaar de weg naar de fietsenwinkel weten te vinden. De zaak is afgelopen zomer verhuisd van de Stationsstraat naar het winkelcentrum in de Poststraat.

Het absolute hoogtepunt in de afgelopen vijf jaar was de uitverkiezing tot Beste Tweewielerwinkel van de provincie Groningen in 2017. Ook voor 2018 dingt Roggeveld Fietsen weer mee naar deze prestigieuze prijs.

 

 

 

 

 

 

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button