Algemeen

PMD-container wordt de komende tijd geleverd

- advertentie -

Oldambt – Zoals eerder vermeld krijgen de inwoners in Oldambt een nieuwe container voor plastic, metaal en drankenkartons (PMD). Leverancier Plastic Omnium bezorgde op vrijdag 10 november de eerste container aan de gemeente Oldambt.

- advertentie -

Lees ook: Daar is die dan: de nieuwe container voor plastic

Naast de groene, grijze en de papiercontainer krijgen de inwoners nu ook de vierde container. Deze PMD-container wordt per 1 januari een keer in de drie weken geleegd. De containers worden de komende weken thuisbezorgd.

Zo hebben de inwoners van Bad Nieuweschans woensdag hun container ontvangen, Frans Stegeman van BNSnieuws maakte de onderstaande foto’s.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button