AlgemeenIncidenten

Politie controleert op snelheid in 30 km zones

- advertentie -

Oldambt – De politie gaat de komende periode meer toezien op snelheidsduivels in 30 km zones. De politie heeft via de gemeente en meerdere dorpsbelangen signalen gekregen dat er niet aan de toegestaande snelheid wordt gehouden.

- advertentie -

Dit veroorzaakt een gevoel van onveiligheid en het doel is die gevoelens weg te nemen of in ieder geval te verminderen. Ook worden hiermee de verkeersdeelnemers nog eens extra gewezen op de 30 km zones.

Overtedingen
Zo heeft de politie op verzoek van inwoners en de gemeente gecontroleerd in Oudezijl, Bad Nieuweschans en op de Ulsderweg in Oudeschans. De politie heeft hier gezamenlijk acht overtredingen geconstateerd. De komende periode gaat de politie regelmatig toezien op meerdere plekken in Oldambt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button