Algemeen

Inzamelingsactie Stichting Dichte Knip Oldambt

- advertentie -

Winschoten – Stichting Dichte Knip Oldambt zet zich in voor de mensen in het Oldambt die rond de armoedegrens leven, maar net niet in aanmerking komen voor de voedselbank. Zo hebben zij op zaterdagen een brooduitgiftepunt en organiseren zij leuke uitjes voor kinderen naar bijvoorbeeld zwembad Tropiqua in de Krokusvakantie. Onlangs was deze stichting een van de genomineerden, in de categorie  Vrijwilligersorganisatie Oldambt, op de feestavond die de gemeente voor haar vrijwilligers had georganiseerd.

- advertentie -

Rondom de feestdagen proberen ze iets extra’s te doen voor deze “vergeten” groep mensen. Want wat is er nu mooier dan ook deze mensen blij te maken met een mooi kerstpakket! Daarom zamelt de stichting boodschappen in, zodat ze hier een mooi pakket van kunnen maken en zorg dragen dat dit bij de juiste mensen terecht komt.

Iets doneren?
Hierbij valt te denken aan spullen uit uw eigen kerstpakket die u niet gebruikt, boodschappen die u kunt missen of speciaal voor dit doel inkoopt. Eigenlijk is alles welkom, mits het houdbaar is.

Heeft u geen boodschappen, maar draagt u de actie wel een warm hart toe? Dan kunt u ook een geld bedrag doneren. Donaties kunnen tot 20 december ingeleverd worden op Noorderplein 14 of Wezellaan 82 te Winschoten. Wilt u telefonisch contact opnemen, dan kan dit via Lina Stelling op telefoonnummer 06-28311672.

Minimadag
Woensdag 13 december staan de vrijwilligers ook op de Minimadag die van 10.00 tot 17.00 uur gehouden wordt in de Tramwerkplaats. Ook hier bent u van harte welkom om uw giften over te dragen.

Lees ook: Dag van de Minima op 13 december 2017

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button