AlgemeenCultuurOp stap

Oudejaarsconference ‘Het Jaar van de Kwibus’

- advertentie -

Winschoten – Voor de eerste keer wordt er in De Klinker een oudejaarsconference georganiseerd. Deze primeur komt op naam van Remko Kapinga. Remko is een bekende Groninger multi-artiest die zijn roots in Winschoten heeft liggen. Velen kennen hem als sneltekenaar in winkelstraten. Maar ook als zanger en presentator heeft hij zijn sporen verdiend. Hij is zeer regelmatig op podia in het Noorden te zien en horen. Zijn komische columns waren o.a. te lezen op Sikkom en Facebook. Creativiteit is iets wat hij ademt en leeft. De mensen vermaken is zijn tweede natuur.

- advertentie -

Met de oudejaarsconference ‘Het jaar van de kwibus’, slaat hij een nieuwe weg in. Namelijk die van cabaretier. Op een bijzonder humoristische wijze gaat hij met woord, beeld en geluid het afgelopen jaar voorzien van een komische noot. Van Donald Trump tot nepnieuws en van het nieuwe kabinet tot de genderneutrale rage. Niets wordt geschuwd. En om alles mag gelachen worden. Ouderwets vermaak zoals Dolf Jansen, Youp van ’t Hek, maar ook Herman Finkers. Een avond om te lachen en je te verwonderen over het gekke jaar 2017. Interactief en gevat. Met muzikale ondersteuning van Harold Stap, want ook het Groninger lied komt namelijk aan bod bij deze (Arabische Oost)Groninger. Mis het niet, want dit kon maar zo eens een leuke traditie worden.

Kaarten voor de oudejaarsconference zijn te koop bij de theaterkassa van Cultuurhuis De Klinker of via www.indeklinker.nl.

Foto: Wim Mijlof

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button