Algemeen

Blauwestad komt belofte na en trakteert bewoners op taart

- advertentie -

Blauwestad – Weet u het nog? In februari van dit jaar heeft Blauwestad een belofte gedaan. In de pers was te lezen dat er koffie met taart zou zijn voor alle bewoners van Blauwestad als er 60 of meer kavels verkocht werden in 2017. En raad eens? Dat is gelukt!

- advertentie -

‘Wat mogen we daar trots op zijn met elkaar, wetend dat de bewoners onze belangrijkste ambassadeurs zijn.’ aldus Projectbureau Blauwestad.  De nieuwe vereniging Bewonersbelangen Blauwestad is op 11 december, namens alle bewoners, op de koffie geweest bij de het projectbureau Blauwestad en heeft daar ook de eerste taart in ontvangst genomen. Maar natuurlijk is er voor álle bewoners taart. Deze week ontvangen bewoners een kerstkaart waarmee ze een verse taart kunnen ophalen bij Meinardi in Winschoten.

Toekomst vol vertrouwen
Het project Blauwestad is inmiddels het twaalfde jaar ingegaan en na een wat moeizame start -mede als gevolg van de economische recessie- zien we de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Blauwestad heeft letterlijk en figuurlijk volop ruimte voor een breed aanbod in bijna elke prijsklasse: van grote kavels waar men een eigen woning kan bouwen, tot kant-en-klaar opgeleverde projectwoningen waar een gezin zó in kan trekken.

350 Hectare nieuw natuur
Blauwestad biedt, in vergelijking met andere nieuwe woonlocaties, unieke mogelijkheden. Wonen aan een groot meer met een sublieme waterkwaliteit is natuurlijk een van de meest in het oog springende bijzonderheden. Maar de gehele gebiedsontwikkeling werpt zijn vruchten af. Er is ruim 350 hectare nieuwe natuur tot stand gekomen, de recreatieve en toeristische mogelijkheden ontwikkelen zich enorm en de omliggende dorpen staan er goed voor. Gemeente Oldambt en provincie Groningen blijven hier bovendien in investeren.

Foto: Huisman Media

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button