AlgemeenKort nieuws

Juf Joke neemt afscheid in stijl

- advertentie -

Westerlee Woensdag 13 december heeft juf Joke Voogd, na 20 jaar, afscheid genomen als leidster van peuterspeelzaal de Speulhörn in Westerlee. Het personeel en de ouderraad hadden voor haar geregeld dat ze met de bolderwagen van huis werd gehaald en naar de peuterspeelzaal werd gebracht.

- advertentie -

Daarnaast werden zij en de kinderen verrast door de komst van muzikanten van de Rijdende Popschool die samen met de kinderen liedjes gingen zingen. Vanaf 10.45 uur was er een receptie georganiseerd voor ouders en andere belangstellenden.

Joke wordt opgevolgd door Diana Groen die al langere tijd voor de Tinten Welzijnsgroep werkt.

Foto’s: Marcel Lameijer / OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button