AlgemeenOp stapSport

Inschrijving N.K. Beach Soccer opent met Early Bird actie

- advertentie -

Winschoten – Het Open N.K. Beach Soccer gaat uitbreiden in 2018. Waar in 2017 geen nieuwe categorieën werden toegevoegd worden er tijdens de editie van aankomende zomer de klasses JO15 en MO15 toegevoegd. Om deze uitbreiding te vieren wordt onder de eerste vijftig inschrijvingen teruggave van het inschrijfgeld verloot.

- advertentie -

9 klasses
Met het toevoegen van de klasses JO15 en MO15 wordt het mogelijk om in te schrijven voor maar liefst negen verschillende klasses. De inmiddels vertrouwde klasses heren senioren, dames senioren, JO17, MO17, JO13, JO11 en de altijd gezellige bedrijvencompetitie keren ook terug tijdens de 9e editie van het kampioenschap. De organisatie wil op deze manier zoveel mogelijk voetballers de kans geven om mee te doen. Naar verwachting nemen in 2018 ongeveer 100 teams deel.

Early Bird
Om de deelnemers te stimuleren zich tijdig in te schrijven voor het kampioenschap roept de organisatie een Early Bird actie in het leven. “Op die manier is het in een eerder stadium mogelijk goed inzicht te hebben in het aantal deelnemers, maar het is voornamelijk een kleinigheidje voor de deelnemers die het ieder jaar weer tot een succes maken”, aldus Mick Zuurman. De verwachting is dat de aanmeldingen elkaar snel op volgen, wil je dus kans maken op deze prijs dan is het raadzaam om je zo spoedig mogelijk aan te melden. Een limiet aan het aantal deelnemers is er niet.

Aanmelden
Aanmelden kan via de website, www.beachsoccerblauwestad.nl. Hier valt tevens alle overige informatie over het kampioenschap te vinden. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws is het tevens aan te raden de Facebookpagina te liken.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button