AlgemeenCultuur

Kerstconcert door leerlingen en docenten Kunstencentrum

- advertentie -

Finsterwolde – Leerlingen van Kunstencentrum De Klinker treden samen met hun docenten op in het sfeervolle Stefanuskerkje aan de Wiegersweg 1 in Finsterwolde. Het concert vindt plaats op 21 december om 20.00 uur en is gratis toegankelijk.

- advertentie -

Vier docenten van het Kunstencentrum: Vincent van Ballegooien (hobo), Marianne Heeres (blokfluit), Douwe Kamminga (zang) en Peter Cramer (pianobegeleiding) laten u luisteren naar leerlingen van hun Hobo-, Blokfluit- en Zangensembles. De diverse ensembles, zowel beginnende als gevorderde leerlingen van het Kunstencentrum, spelen en zingen voornamelijk nummers met een kerstkarakter. Liedjes als “I wander as I wander”, “Deck the Hall” en “Let it snow” komen voorbij. Na de pauze kan het publiek meezingen.

Iedereen is van harte welkom om van deze muzikale avond te genieten.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button