AlgemeenCultuurOp stap

Try out TOOSST 2000 A GOGO op 27 december

- advertentie -

Winschoten – Wegens een uitverkochte zaal tijdens TOOSST 2000 A GOGO op donderdag 28 december is er een extra concert gepland op woensdag 27 december om 20.00 uur. TOOSST brengt een selectie van de mooiste nummers uit de Top 2000.

- advertentie -

Extra optreden TOOSST
Het optreden van TOOSST op donderdag 28 december was binnen no-time uitverkocht. Voor liefhebbers is er nu een herkansing: er vindt een try-out van dit optreden plaats op woensdag 27 december om 20.00 uur. Het podium wordt omgebouwd naar een intiem café met zitjes, statafels, een bar en een podium. De band zingt een selectie van de mooiste nummers uit de Top 2000. Dit doen zij samen een aantal gastmuzikanten. Gedurende de avond worden er leuke anekdotes verteld, kunt u genieten van een mini-documentaire, hebben we onze eigen ‘Leo Blokhuis’ én kunt u meedoen aan de TOOSST 2000 quiz.

Kaarten voor TOOSST zijn te koop bij de theaterkassa van Cultuurhuis De Klinker of via www.indeklinker.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button