Algemeen

Riki Stichting geeft gezinnen van Voedselbank Oldambt een kerstpakket

- advertentie -

Winschoten – De Riki Stichting geeft alle gezinnen van Voedselbank Oldambt een schitterend kerstpakket. De pakketten kwamen op 14 december vroeg in de ochtend met een grote vrachtwagen en worden nog voor de kerst uitgedeeld.

- advertentie -

De Riki Stichting is in 1998 opgericht door dhr. Adriaan Strating en genoemd naar zijn moeder, Henderika Strating-Spijkerman, koosnaam Riki. Henderika is geboren in Beerta en woonde na haar huwelijk met Sietso Strating in Winschoten. Haar levenshouding was: blij, zorgzaam en met een groot hart voor de medemens

De Riki Stichting zet dit voort en bedenkt, organiseert en financiert projecten die het welbevinden van kwetsbare groepen verbeteren.

De producten zijn meer dan welkom ter ondersteuning van een nog steeds groeiend aantal cliënten van de voedselbank die zich vaak in een uitzichtloze situatie bevinden. Voor hen heeft het een dubbele waarde omdat er aan hen als medemens wordt gedacht.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button