AlgemeenCultuur

Kira Dekker door naar ‘The Knockouts’ in The Voice

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Singer-songwriter Kira Dekker (23) uit Bad Nieuweschans doet dit seizoen mee aan The Voice of Holland. The Voice of Holland (afgekort tot TVOH) is een talentenjacht die sinds 17 september 2010 door de Nederlandse televisiezender RTL 4 wordt uitgezonden.

- advertentie -

Lees ook: Oldambtster Kira Dekker door in the Voice of Holland

De singer-songwriter is door de eerste TV-ronde heen gekomen die op 1 december werd uitgezonden. Nu is ze tijdens ‘The Battle’ ook door naar de ‘The Knockouts’. Dit is de volgende ronde in dit programma.

‘Ik hou wel van die lompheid’ 
‘Het was by far het grappigste optreden wat ik ooit heb gezien. Toen kwam er een boerin het podium op lopen. Ik hou wel van die lompheid.’ Dat zei Ali B. over Kira Dekker na haar optreden in The Voice of Holland vrijdagavond.

De zangeres nam het op tegen Jaclyn uit de Verenigde Staten. De twee zongen een mashup van Rockabye van Clean Bandit ft. Sean Paul & Anne-Marie en ‘Chained To The Rhythm’ van Katy Perry ft. Skip Marley.

Lees ook: Singer-songwriter Kira Dekker doet mee aan The Voice of Holland

Beoordelingen
Anouk: ‘Sorry, maar ik vond het een hele rare battle. Ik kan hierover helaas gewoon heel weinig aardigs zeggen, behalve over een braderie waarvoor ik jullie zou willen boeken. Om eerlijk te zijn zou ik jullie beide niet door laten gaan.’

Waylon: ‘Wat ik heel jammer vond van Kira was dat als je niet aan het zingen bent, sta je heel relaxed. En het moment dat je zingt, gaat alles op slot. Ik word daar heel ongemakkelijk van, ondanks het feit dat je misschien wel een betere stem hebt.’

Sanne: ‘Ik vind dat iedereen een kans verdient. Ik volg dan toch altijd mijn hart en luister naar wat ik hoor in een stem. Ik ben klaar om dit achter ons te laten en verder te gaan met een fantastisch liedje. Dan ga ik voor Kira!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button