AlgemeenOp stap

Programma Winterfair Winschoten 16 & 17 december

- advertentie -

Winschoten – Het programma voor de derde editie van de Winterfair Winschoten op zaterdag 16 en zondag 17 december is rond.

- advertentie -

Locatie: Aansluitend op de Langestraat in het centrum (achter Hema/Kijkshop)
De tijden van deze dagen zijn zaterdag van 10.00 tot 17.00 en zondag (koopzondag) van 12.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze winterfair draait het om gezelligheid met leuke activiteiten voor jong & oud.

Diverse kramen zoals vers gerookte paling, cadeaus voor onder de boom en warme glühwein of heerlijke mede (honingwijn) zullen dan ook niet ontbreken.

Activiteiten
Er kan gratis worden geschaatst op de schaatsbaan van 100 vierkante meter en de schaatsen zijn gratis te leen. Daarnaast zullen er beide dagen diverse entertainers aanwezig zijn zoals: Natuurlijk de Kerstman, Elfie & Twaalfie, twee magische, grappige en jonglerende kerstelfen, Bollie de levende sneeuwpop, De notenkraker van Winschoten, De Pirates met diverse kinderspelen zoals rat gooien en ringwerpen, maar de kinderen kunnen hier ook gezellig aanschuiven rond het vuur om heerlijke marshmallows te roosteren.

Niet te vergeten zijn de drie moderne wijzen uit het Oosten. De wijzen uit het Oosten zijn terug, op zoek naar ster en stal, maar behoorlijk de weg kwijt. Bent u de ster die we zoeken? Is dit een stal? We wijzen je de weg of kletsen onwijs uit onze nek. Mystieke wijsheid, of moderne wijsneuzigheid…… Stug blijven we zoeken, misschien wordt bij iemand wel het innerlijke koningskind geboren. En anders zingen we gewoon een liedje.

Op de zondag wordt er gedanst, en hoe! F2dance company geeft vanaf 13.00 uur een Kerstshow promo van circa 20 minuten. Ook muziek mag niet ontbreken en daarom zijn de Highland Sell Outs beide dagen aanwezig, komt Krysztof Groen zaterdagmiddag en staat de groep Koperdraad op de zondag op het podium.

Op de foto
Vergeet niet je fototoestel mee te nemen want beide dagen staat er een authentieke arrenslee met een mooi groot achtergrond decor. Om dit extra leuk te maken, kunnen jullie op de zondag tussen 14.00 en 15.00 samen met Elfie & Twaalfie, de magische kerstelfen op de foto.

WK Kerstboom werpen
Als klap op de vuurpijl, het WK Kerstboom werpen tijdens de tweede dag van de Winterfair tussen 15.00 en 17.00 uur. Ieder uur een winnaar met kans op prijs! Verdeeld in mannen, vrouwen en kinderen. Iedereen mag één keer gratis gooien. Wil je nog een keer? Dan is dit €1,- inleg voor het goede doel De Pirates. Deze zetten zich keihard in voor zieke kinderen en voor de minima en alle inkomsten gaan rechtstreeks naar het goede doel.

Wij wensen iedereen veel plezier en tot 16 en/of 17 december in Winschoten

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button