AlgemeenOp stap

Veel Scheemders op de been tijdens ‘Twinkel Twinkel’

- advertentie -

Scheemda – Afgelopen zaterdagavond organiseerde Ondernemersvereniging Handel en Nijverheid de tweede editie van Twinkel Twinkel. Tijdens dit gezellige kerstevent was er vermaak voor jong en oud en was voor de bezoekers gratis te bezoeken.

- advertentie -

Na een kleinschalige en intieme eerste editie heeft ondernemersvereniging Handel en Nijverheid besloten om deze tweede editie verder uit te breiden. Geheel in kerstsfeer werd live muziek verzorgd door muziekvereniging Prins Hendrik en Zanggroep Westerlee. Ook de kerstman was deze avond aanwezig. De bezoekers kregen gratis koffie, thee, warme chocolademelk en glühwein.

“Dankzij de inzet en enthousiasme van lokale ondernemers en vrijwilligers is dit gratis evenement mogelijk gemaakt.” Aldus Gert Hensens, voorzitter van de Ondernemersvereniging. “We hopen dat hieruit een mooie traditie tot stand komt waarmee we de gastvrijheid en gezelligheid van Scheemda kunnen onderstrepen.”

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button