AlgemeenVideo

Fotoserie: Oldambt Music Night 2 super succes

- advertentie -

Winschoten – Zaterdag werd voor de tweede keer de Oldambt Music Night georganiseerd door Roy en Sanne Keiserie. De Klinker was al ruim voor de voorstelling helemaal uitverkocht. De Oldambt Music Night (OMN) is een initatief om met lokaal talent uit de regio een show neer te zetten, helemaal in kerstsferen. De muzikanten speelden de sterren van de hemel. Naast muziek werd er ook gedanst en was er een speciaal voor dit project opgericht koor. Ook zong een kinderkoor enkele nummers mee.

- advertentie -

Goed doel
Een groot gedeelte van de opbrengst van OMN komt ten goede aan het goede doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar de stichting Adventure Geuko. Geuko werd ziek en was binnen 48 uur verlamd. Het jongentje bleek acute Flaccid Meyelitis te hebben. Een acute ontsteking in het motorische gedeelte van de zenuwen in het ruggemerg, veroorzaakt door een longvirus. Geuko is de enige in Nederland met deze aandoening. De moeder van Geuko was ook bij het optreden in de Klinker aanwezig.

Kaartjes voor Geuko
Iedereen die OMN bezocht kon een kaartje voor Geuko meenemen. De kaartjes werden in de Klinker ingezameld en er wordt uiteraard voor gezorgd dat deze in een grote postzak bij het jochie worden afgeleverd.

Muziek verbind
Dat samen muziek maken verbind is inmiddels door het initieren van dit soort projecten wel duidelijk geworden. Om deze reden is er een stichting “Music Connects People” opgericht die het doel heeft om lokale talenten een podium te geven en met elkaar in contact te bregen om samen muziek te maken.

Foto’s: Marcel Lameijer / OldambtNu.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button