Algemeen

Vandalen vernielen kerstboom: ‘Volkomen kansloos en erg zielig’

- advertentie -

Winschoten – Vandalen hebben in de nacht van zaterdag op zondag versiering uit de kerstboom van Winschoten gehaald. Dit is niet de eerste keer, vorige week gebeurde hetzelfde en werd de kerstboom ‘slachtoffer’ van vandalisme.

- advertentie -

Arjan Kenter Voorzitter van Stichting Ondernemersfonds Centrum Winschoten is woedend: ‘Volkomen kansloos en erg zielig, de versieringen worden betaald door alle ondernemers van Winschoten, samen doen wij ons uiterste best om Winschoten een gezellige sfeer te geven tijdens de feestdagen.’ 

Kenter: ‘De politie gaat de komende tijd extra surveilleren mede door diverse incidenten. Bij diverse zaken is de laatste tijd poging tot inbraak gedaan, hier zijn ook beelden van die de politie in onderzoek heeft, de daders doen er goed aan om zich te melden bij de politie.’ 

Foto: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl (archief)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button