AlgemeenOp stap

Optreden Ralph de Jongh & Friends in Carambole

- advertentie -

Winschoten – Zaterdag 30 december sluit Carambole het muziekseizoen 2017 af met Ralph de Jongh, en hij komt niet alleen. Voor (blues)muziekliefhebbers wordt dit er eentje voor in de boeken!

- advertentie -

De manier waarop Ralph in de muziek kruipt, dit beleeft en over kan brengen is ongekend. Ralph’s muziek ontstijgt het gemiddelde blues-verhaal. In 2004 werd hij opgepikt door Harry Muskee, die Ralph’s talent erkende en werd geraakt door zijn muziek.

Muskee nam Ralph mee op tournee als voorprogramma van zijn Cuby& The Blizzards, waarmee hij een grote groep trouwe fans vergaarde. Ralph is één van de meest bijzondere en talentvolste bluesartiesten die Nederland rijk is.

Hij is twee keer winnaar geworden van de Dutch Blues Challenge, was twee keer met zijn band bij De Wereld Draait Door en hij speelde op Zwarte Cross. Jarenlang verzorgde hij als solo act het voorprogramma van Cuby& The Blizzards, Normaal en Waylon.

Zaal open: 20.00 uur
Aanvang: 21.00 uur.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Bruna Nieborg, Hekman Muziek en bij Carambole aan de bar. Voorverkoop 10 euro, op de avond zelf aan de deur (mits nog beschikbaar) 12.50 euro.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button