AlgemeenGemeente

Winterswijk bekijkt binnenstad Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Begin december brachten bestuurders en ambtenaren van Winterswijk een bezoek aan Winschoten en Delfzijl. Verschillende gemeenten brengen regelmatig een bezoek aan de gemeente Oldambt om kennis en ervaring op te doen als het gaat om grote stedelijke herstructureringsopgaven.

- advertentie -

Winterswijk
Winterswijk – gelegen in een krimpregio, dichtbij de Duitse grens – heeft ook middelen gekregen van de provincie om hun centrum te voorzien van een kwaliteitsimpuls. Zij zijn dus benieuwd naar waar Winschoten en Delfzijl nu staan.

De ambtenaren uit Winterswijk waren onder de indruk van wat in enkele jaren tot stand is gekomen in de binnenstad van Winschoten en expliciet de extra belevingswaarde en verblijfskwaliteit. Cultuurhuis De Klinker deed het ook goed tijdens hun bezoek. Winterswijk kent een theater uit de jaren ‘60 en staat momenteel ook voor aanzienlijke investeringen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button