AlgemeenSport

41 Club en Abiant Setuppers zetten succes Voordeelboekje voort

- advertentie -

Winschoten – Na het succes van begin dit jaar worden er ook in januari 2018 weer voordeelboekjes verkocht in het Oldambt. Leden van 10 sportverenigingen gaan deze boekjes boordevol voordeel weer bij u aanbieden. In het voordeelboekje zitten zo’n 50 aanbiedingen van ondernemers uit het Oldambt.

- advertentie -

Sportverenigingen
Als u een voordeelboekje koopt steunt u daarmee de verkopende sportvereniging, op zich natuurlijk al mooi, maar u profiteert daarnaast zelf ook nog eens van de vele kortingsacties die het boekje rijk is. Dubbel voordeel dus, voor de club en voor uzelf.

Het voordeelboekje is een initiatief van volleybalclub de Abiant Setuppers en de 41 Club Winschoten die op deze manier hun steentje willen bijdragen aan betaalbare sport in het Oldambt. Kopen dus dat boekje zou ik zeggen…

Foto: Archief/OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button