Algemeen

Ziegler Brandweertechniek B.V. bestaat 40 jaar

- advertentie -

Winschoten – Op 29 december 2017 viert Ziegler Brandweertechniek haar 40-jarig jubileum! De afgelopen 40 jaar heeft Ziegler Brandweertechniek meer dan 1100 brandweervoertuigen in Nederland en Scandinavië verkocht. Sinds Ziegler Brandweertechniek lid is van de CIMC-groep, heeft het bedrijf ook trucks voor de Chinese markt gebouwd. Met de nieuwe algemeen directeur Roelof Westerbeek en het nieuwe managementteam kijkt Ziegler uit naar een mooie toekomst.

- advertentie -

Ziegler wil al haar klanten bedanken voor hun vertrouwen in Ziegler Brandweertechniek en hoopt iedereen in de komende 40 jaar weer te mogen verwelkomen!

Het management team en alle medewerkers van Ziegler Brandweertechniek wenst u fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button