AlgemeenRegionaal nieuws

Oldambt Aktief bezorgt helaas weer kerstpakketten

- advertentie -

Oldambt Elk jaar bezorgt Oldambt Aktief kerstpakketten bij mensen die onder het minimum leven. Het mooiste is natuurlijk als deze actie niet nodig is. Er zijn helaas toch nog steeds gezinnen die niet rond kunnen komen door, vaak, niet hun eigen schuld en onder het minimum moeten leven. In de feestperiode wil de partij deze mensen graag een hart onder de riem steken.

- advertentie -

Een aantal weken geleden werden voor kinderen uit dit soort gezinnen al door twee zwarte Pieten cadeautjes rondgebracht. Nu zijn het kerstpakketten voorzien van veel gezonde voeding en verse groenten en vlees. Maar ook aan de kinderen is uiteraard gedacht met wat extra lekkers in elk pakket voor gezinnen met kinderen. Ook de huisdieren worden niet vergeten.

De pakketten zijn tot stand gekomen door giften van veel lokale ondernemers in de regio die het burgerinitiatief graag ondersteunen met hun vrijgevigheid. Daarnaast zijn er ook enkele (anonieme) mensen geweest die een gift hebben gedaan. De organisatie van de kerstactie kan deze mensen niet altijd persoonlijk bedanken maar wil ook langs deze weg laten weten dat ze heel dankbaar zijn voor iedereen die deze actie mogelijk heeft gemaakt.

Op donderdag 21 december zullen in de regio 69 goed gevulde pakketten hun bestemming gaan vinden bij mensen die het allemaal heel goed kunnen gebruiken.

Foto’s: Marcel Lameijer / OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button