Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenGemeenteRegionaal nieuwsSport

Ilse van Cranenbroek winnaar gemeente Oldambt-prijs Indoor Groningen

- advertentie -
Zuidbroek – Zaterdagavond 23 december werd de ‘Gemeente Oldambt-rubriek’ verreden in de Eurohal in Zuidbroek. Vanaf 20 december vindt in Zuidbroek het Internationaal Indoor Concours Hippique Groningen plaats. Een concours dat zowel nationaal als internationaal hoog staat aangeschreven en waar de gemeente dit jaar weer medesponsor van is.

Wethouder Laura Broekhuizen van de gemeente Oldambt mocht de prijzen uitreiken aan de winnaars van de Dressuur Lichte Tour – Kür op muziek.

- advertentie -

De eerste prijs was voor Ilse van Cranenbroek met het paard Emerald S. Vai Bruntink werd tweede met het paard Darabel. De derde plaats was voor Wendy van Diessen – van den Boogaard met het paard Evanel’s Blackie W.

Foto’s: Jeroen Bos/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button