Gemeente

Afvalinzameling in Oldambt in 2018

- advertentie -

Oldambt – Vanaf maandag 1 januari 2018 verandert het ritme van afvalinzameling in de gemeente Oldambt. Dit komt onder andere doordat de gemeente plastic, metaal en drankenkartons (PMD) apart gaat inzamelen in een ‘oranje’ container. Dit wordt natuurlijk even wennen, want niet alleen het inzamelritme verandert. Inwoners krijgen er een extra container bij.

- advertentie -

We gaan dus naar 2-3-4-5
Groente-, fruit-, en tuinafval (GFT) zamelen we iedere twee weken in.
Plastic, metaal en drankenkartons (PMD) zamelen we iedere drie weken in. Retourstoffen zoals textiel, boeken en speelgoed zamelen we iedere drie weken in. Restafval zamelen we iedere vier weken in. En papier zamelen we iedere vijf weken in.

Met de app
AfvalWijzer van AddComm weet je in 2018 precies wanneer je welke container bij de weg moet zetten. Je kunt hiervoor per afvalsoort ook een notificatie instellen, zodat je de container op tijd aan kunt bieden. De app is te downloaden voor alle typen smartphones en tablets.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button