AlgemeenCultuur

Sfeervolle Kerstavond in Protestantse Kerk Midwolda

- advertentie -

Midwolda – Afgelopen kerstavond was er traditiegetrouw de kerstnachtdienst in de Dorpskerk van Midwolda. Nieuw dit jaar was dat de protestantse gemeenschap van Midwolda deze dienst samen met de gemeenschap van Scheemda vierde. De oude kerk was sfeervol verlicht en mooi versierd met kerstdecoraties. Het orkest ‘Prins Hendrik’ uit Scheemda heeft samen met organist Ludolf Heikens de kerstliederen begeleidt.

- advertentie -

Het samenspel van de instrumentalisten met het Hintsorgel bij de begeleiding van de kerstgezangen was een hoogtepunt in dit kerkelijke jaar. Het zingen van de kerstliederen vormt een belangrijk onderdeel van de viering die geleid werd door ds. Offringa. Daarnaast werd het kerstevangelie gelezen en gedichten voorgedragen.

Na afloop van de viering was er een gezellig samenzijn. Onder het genot van glühwein, chocolademelk en kerstbrood, konden de bezoekers even napraten en elkaar fijne kerstdagen toewensen.

Foto’s: Natasja Huizing – Boer (ingezonden)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button