Algemeen

Bewoners Steringa Kuiperweg maken zich zorgen om defecte straatverlichting

- advertentie -

Winschoten – Inwoners van Winschoten klagen de laatste tijd over defecte straatverlichting, zo is een deel van de Steringa Kuiperweg in Winschoten al sinds 15 december donker. Meerdere bewoners van deze straat hebben een melding gedaan bij Enexis, Ziut en de gemeente Oldambt maar tot heden weinig resultaat.

- advertentie -

‘Er wonen veel ouderen in deze straat, de stoep is slecht het is vragen om problemen’ aldus een bewoner. De weg is een doorgaande straat zowel naar het station en het centrum.

Niet alleen de Steringa Kuiperweg zit elke avond zonder verlichting, zo zal de verlichting van de St. Vitushult en de Bomenbuurt slecht functioneren.

De Verenigde Communistische Partij heeft hiervan hoogte gekregen en gaat het college van de gemeente Oldambt vragen stellen. Zo wil de VCP weten als de gemeente op de hoogte is van dit voorval en wat de gemeente hier aan gaat doen.

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button