AlgemeenVideo

TOOSST a GoGo show op een uitverkocht podium

- advertentie -

Winschoten – In een uitverkochte Klinker speelde TOOSST hun TOOSST 2000 a GoGo voorstelling. Het publiek stond op het podium in een café opstelling en kon genieten van de band die in de zaal zelf speelde. Op 27 december speelde de band al op een goed gevuld podium in een try-out en op 28 december werd het publiek op een uitverkocht podium getrakteerd op de Top 2000 a GoGo show. Een show vol muziek en een heuse TOOSST 2000 muziekquiz.

- advertentie -

De band speelde bijna 30 nummers uit de NPO top 2000. Bekende nummers zoals Unchain my Heart van Joe Cocker en de George Baker Selection met Little green bag passeerden de revue. Ook Penny Lane van The Beatles mocht uiteraard niet ontbreken op de setlist. Tevens maakte de band een Nederlandstalig uitstapje met het nummer Belle Hélène van Doe Maar waar de band normaal alleen Engelstalige muziek ten gehore brengt.

Een bij het grote publiek minder bekend nummer ’39 van Queen (de band die veelvoudig in de Top 2000 lijst voor kwam) werd door de band fantastisch vertolkt. Een enorm gezellige avondje uit in de laatste dagen van 2017 en een goede reden om volgend jaar een herhaling te gaan doen.

Foto’s: Marcel Lameijer /OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button