Algemeen

Brandweerman opgehaald voor zijn laatste uitruk

- advertentie -

Finsterwolde – Zaterdagavond is Pieter van der Burg opgehaald voor zijn laatste uitruk bij het brandweerkorps van Finsterwolde. Leden van het korps Finsterwolde hebben Pieter thuis opgehaald onder prioriteit één, dat houdt in met zwaailampen en sirene.

- advertentie -

Na twaalf jaar en vier maanden is v/d Burg gestopt met de brandweer. “Ik heb hier een ontzettend leuke periode gehad, maar vanwege privé omstandigheden is het voor mij niet meer te doen” Aldus Pieter v/d Burg tegenover OldambtNu.nl.

Vanavond mocht hij nog één keer uitrukken, niet vanuit de kazerne maar vanaf zijn huis. Als aandenken heeft v/d Burg een brandweer beeldje aangeboden gekregen van het korps.

Foto’s: Gerrie de Groot/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button