Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
AlgemeenIncidenten

Agent krijgt kopstoot tijdens aanhouding

- advertentie -

Nieuwolda – Een politieagent liep afgelopen weekend een harde kopstoot op tijdens de arrestatie van een 46-jarige inwoner van Nieuwolda.

- advertentie -

De man moest in de boeien worden geslagen omdat hij ruzie maakte in de woning van zijn vriendin waar op dat moment z’n verjaardag werd gevierd. Hij zou onder meer een partytent hebben vernield en zijn vriendin hebben vastgegrepen.

Toen de politie kwam wilde de 46-jarige de manier bepalen hoe hij geboeid moest worden. Hij verzette zich toen dat toch op de standaard wijze zou gebeuren en gaf uiteindelijk een van de agenten een kopstoot in het gezicht. De man ging desondanks in de boeien. De collega werd door een arts onderzocht en hield gelukkig geen ernstig letsel aan de kopstoot over. De agent heeft formeel aangifte tegen de 46-jarige gedaan.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button