AlgemeenKort nieuwsRegionaal nieuwsSport

Volle tribunes tijdens afsluitavond Indoor Groningen in Zuidbroek

- advertentie -

Regio: Zuidbroek – De Drentse springruiter Daan van Geel heeft zaterdagavond met zijn paard Djam de 56e editie van de Grote Prijs indoor Groningen in Zuidbroek op zijn naam geschreven. Van Geel bleef foutloos in de barrage en zette de snelste tijd neer.

- advertentie -

Na de basisomloop met 47 deelnemers plaatsten zich zeven combinaties voor de barrage.

Afgelopen twee weken waren er wedstrijden in de Eurohal in Zuidbroek. Daan van Geel wist de afsluitende rubriek op spectaculaire wijze te winnen. Wat was het een zinderende barrage en wat heeft het publiek het dak eraf laten gaan in Zuidbroek, bommetje vol was het ook op deze laatste avond.’ Aldus de organisatie.

Uitslag:
1.Daan van Geel
2. Albert Zoer
3. Martin Dinesen
4. Jur Vrieling

Foto’s: Arno Steeman/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button