AlgemeenCultuurKort nieuws

In your own town – 10 jaar Derek Ogilvie

- advertentie -

Winschoten – Maar liefst negen jaar lang was Derek Ogilvie te zien op de Nederlandse televisie als medium en kinderfluisteraar nadat hij in 2007 zijn debuut maakte met de succesvolle tv-show“Baby’s wil is wet.” Vele tv- en theatershows volgden, totdat in februari 2016 de samenwerking met RTL werd beëindigd en Derek een lange periode tijd voor zichzelf heeft genomen om als persoon en medium te kunnen groeien.

- advertentie -

Daar waar 2018 een jubileumjaar zal zijn voor Derek – zijn allereerste theatershow in Nederland vond in 2008 plaats in de Theater Fabriek Amsterdam – heeft hij besloten om in januari en februari 2018 wederom op tournee te gaan langs maar liefst 15 theaters door het hele land.

Derek’s In Your Town Tour zal plaatsvinden in: Brunssum, Emmeloord, Franeker, Harderwijk, Hoofddorp, Hoogeveen, Hoorn, Middelburg, Nieuwegein, Oss, Roosendaal, Spijkenisse, Venray, Winschoten, Winterswijk.

Derek Ogilvie staat op 1 en 8 februari in Cultuurhuis De Klinker in Winschoten. Kaarten zijn te bestellen via www.indeklinker.nl of aan de kassa.

Foto: Derek Ogilvie

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button